Verf van Dick Blick? Schilderen doe je met verf van Dick Blick!

verf

Verf, schilderen met materialen van Art Supplies Dick Blick

Dick Blick Art Materials

Verf van Atelier Interactive Professional Artists ‘Acrylics van Chroma. Dit is echt een revolutionaire nieuwe verf. Deze zijn ideaal voor het bereiken van het fluïdum boterachtige uiterlijk van oliën, maar met het gemak van een op water gebaseerde medium als schildermateriaal.
Deze verf is van zeer hoge kwaliteit – een uitstekende pigmenten en grote consistentie maken ze een plezier om mee te werken.
Vaak droog in minuten als normaal acryl, maar opnieuw nat gemaakt met water wordt ze weer werkbaar, dat betekent dat je gradaties en schilderkunstige effecten kunt krijgen welke tot nu toe alleen met olieverf te bereiken was.

Aanbevolen Acryl Verf Accessoires:

Water Spuit – voor het herbewerken na een korte periode van rust.
Ontsluiten Formula – voor het herwerken na lange periodes.
Retarder Medium – gebruik deze retarder in zeer droge omstandigheden.

Meng 1 deel retarder op 10 delen water.
Gloss Medium Varnish – te gebruiken om de glans niveaus van acrylverf te veranderen, of als een over-vernis, dat een niet-kleverige beschermende coating voor acryl schilderen biedt. Verkrijgbaar in Gloss, Matte en Satin.

verf

Ik raad deze kleuren aan:

Cad Geel Licht, cad Geel Medium, cad Orange, cad Scarlet, cad Red Mid, Permanent Alizarine, Quinacridone Magenta, Brilliant Violet, ultramarijn blauw, Pthalo Blauw, Pthalo Turquoise, Pthalo Green, Permanent Green Light, Titanium White, Tinting White,en Carbon Black.
Dick Blick Art Materials

Penselen

Gebruik Robert Simmons Signet borstels voor hun uitstekende kwaliteit – flats en hazelnoten. De haren zijn lang en veerkrachtig, wat betekent, dat ze veel verf kunnen vasthouden en nog steeds een mooie kalligrafische penseelstreek geven.

De handgrepen zijn lang die zorgen voor losser werken. Ze zijn zeer duurzaam en worden gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

verf
Dick Blick Art Materials

 

Olieverven

De olieverven zijn Archival Oils van Chroma, en ik gebruik deze om vier belangrijke reden…
1 Zeer hoge kwaliteit – de uitstekende pigmenten en grote consistentie maken dat het een plezier is om mee te werken.
2 Sneldrogend – oppervlakkig droog in minder dan 24 uur en met mediums de droogtijd verlengen wanneer dat nodig is.
3 Blijvend flexibel – deze verf, gemaakt met alkydhars, zodat je traditionele olieverf regels kunt vergeten en je hoeft je geen zorgen te maken over krakeleren.
4 Lage giftigheid – trage verdamping van het oplosmiddel, met minder giftige dampen – heel belangrijk voor studiowerk.

verf
Dick Blick Art Materials

Voor zover ik weet is dit de meest technologisch geavanceerde olie-verf in de wereld. Ik heb veel andere grote merken geprobeerd en dit zijn degenen die ik heb gekozen om te schilderen. Als je iets beters kan vinden laat het me weten!

 

Ik raad deze kleuren aan:

Cad Geel Licht, cad Geel Medium, cad Orange, cad Scarlet, cad Red Mid, Permanent Alizarine, Quinacridone Magenta, Brilliant Violet, ultramarijn blauw, Pthalo Blauw, Pthalo Turquoise, Pthalo Green, Permanent Green Light, Titanium White, Tinting White en Carbon Black.

 

Cobra Water Mengbaar Oliën

Deze verf is van Royal Talens en ik gebruik ze vaak omdat:
1 Geen vervelende chemicaliën zijn! – Als je merkt dat je gevoelig bent voor dampen van olieverf mediums en oplosmiddelen, stel ik voor dat je deze verven ga gebruiken. Ik gebruik gewoon Walnut Oil als het schilderij medium als schildermateriaal.

Je kunt ze wassen met zeep in warm water en ze zijn gewoon de beste watervermengbare oliën die er bestaan.
Cobra Water Mengbaar Oliën.

verf
Dick Blick Art Materials

Olieverf Mediums

Schilderen met media helpt de verf beter te doorstromen op het doek. Beginners maken vaak de fout om terpentine te gebruiken gedurende het hele schilder-proces, wat meestal leidt tot zeer dun krijtachtige verf.

Ik gebruik over het algemeen klassieke medium – als ik wil dat het drogen extra snel gaat, en medium als ik een beetje meer werktijd heb. Ik vind een flesje vet medium handig voor het moment dat wanneer ik het schilderij te nat vind voor de voortzetting voor de volgende dag.

verf
Dick Blick Art Materials

Geurloos oplosmiddel voor oliën

Ik gebruik altijd de Archival reukloos oplosmiddel voor spoelen en reinigen als schildermateriaal van mijn kwasten tijdens en na het schilderen.

Terpetine gebruik ik niet. Er zijn andere reukloos oplosmiddelen beschikbaar, maar ik gebruik meestal Archival reukloos.

verf
Dick Blick Art Materials

Schilders-ezel als schildermateriaal

Je kunt het gebruiken met de benen verlengd of weggeklapt als tafelblad schilders-ezel, het kan grote en kleine doeken houden en heeft veel opbergruimte voor alles wat je nodig hebt.

Ik zou niet gaan wandelen met deze schilders-ezel omdat het is vrij zwaar is, maar als je niet meer dan 5 minuten hoeft te lopen naar uw schilders locatie is het perfect.

Het is een vrij dure aankoop dus niet al te overhaast kopen – neem eerst een kijkje bij de andere ezels van Dick Blick.

verf
verf

Houd er rekening mee dat ik aangesloten ben bij Dick Blick, dus als u klikt op de link hierboven en je doet aankopen bij hun dan ontvang ik een kleine vergoeding van de verkoop.

Dit alles helpt om deze web-site op gang te houden en steunt me bij het maken van meer gratis lessen. 🙂

Ik ben benieuwd naar jouw mening over Schildermateriaal van Dick Blick. Gebruik jij deze geweldige materialen ook? En wat zijn jouw ervaringen. Deel je dit via het reactieveld hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.